Janny kookt
Kookles bij u thuis

Janny Kookt biedt nu ook de mogelijkheid om kookles te krijgen in uw eigen vertrouwde keuken. Nieuwe gerechten en/of nieuwe technieken aanleren om uw vaardigheden te vergroten. Aan het begin van de kookles krijgt u het recept dat u kunt bewaren als houvast voor wanneer u het een volgende keer alleen gaat maken.

 • Wat wilt u koken?
  U geeft aan wat u graag wilt leren en samen overleggen we dan wat het gaat worden.
 • Wie doet wat?
  Janny maakt een boodschappenlijst aan de hand van wat u samen hebt besloten. Zij stuurt deze lijst tijdig naar uw e-mailadres, zodat u ervoor kunt zorgen dat de boodschappen aanwezig zijn op de dag van de kookles.
 • De kookles
  Janny geeft de kooklessen alleen in de middag. De datum en tijd in overleg met u.
 • De kosten
  De prijs van een kookles wordt bepaald door de keuze van uw gerecht(en) en de bereidingstijd. U betaalt de boodschappen. Janny rekent een tarief van € 30,00 per uur en een bijdrage in de reiskosten vanuit Alkmaar postcode 1827 vice versa € 0,29 per kilometer. De eerste 20 van alle gereden kilometers zijn voor onze rekening. Tevens worden alle eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.
 • Aanvragen van een kookles
  Het aanvragen van een kookles kunt u doen via het aanvraagformulier of door rechtstreeks te bellen met Janny. Het aanvraagformulier en contactgegevens staan onder aan deze pagina.
Kookles bij u thuis

Kookles bij u thuis


Wilt u dat Janny contact met u opneemt voor een kookles bij u thuis?

Vul hier uw gegevens in, dan neemt Janny zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens Janny kookt

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met Janny kookt.

Telefoon
06 - 139 005 37
E-mail
info@jannykookt.nl