Privé kok aan huis Janny kookt thuiskok kok aan huis prive chef
scroll omlaag

Wat zijn de kosten?

Bij het vaste starttarief tellen we onze inkoopkosten van het voor u samengestelde diner op. Gaat u voor bijvoorbeeld een 3, 4 of 5-gangenmenu?

Dit kan dan per persoon neerkomen op een totaal van bijvoorbeeld:

Bijkomende kosten zijn: wijnarrangement (indien gewenst), kilometervergoeding en eventuele parkeerkosten. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wijnarrangement

Wij rekenen af per geopende fles en er gaan gemiddeld zes glazen uit een fles.

Bij witte wijn komt dit neer op € 3,20 t/m € 7,90 per glas. De laatste is dan ook een Pinot Gris "Burg Premier Cru" 2013 van Marcel Deiss uit Bergheim.

De rode wijn begint bij € 3,80 en loopt op tot € 14,50 per glas, maar het laatste is dan ook wel een "Barolo Tradizione DOCG" 2017 van Marchesi di Barolo uit Barolo.

Kilometervergoeding

U betaalt voor alle gereden kilometers vanuit Alkmaar postcode 1827 naar leveranciers en uw huisadres vice versa € 0,36 per kilometer. De eerste 20 van alle gereden kilometers zijn voor onze rekening. Tevens worden alle eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.

Betaling- en annuleringsvoorwaarden.

Door betaling van het vaste starttarief van € 187,50 reserveert u de datum van uw thuisdiner. Het overblijvende gedeelte betaalt u minimaal 14 dagen voor aanvang van het diner. Eventuele prijsafwijkingen worden op de dag zelf verrekend. Annuleren kan kosteloos tot 15 dagen voor aanvang van het thuisdiner.