Wat zijn de kosten?

Bij het vaste starttarief tellen we onze inkoopkosten van het door u samengestelde diner op. Het aantal personen en uw menukeuze zijn dus bepalend voor de totale prijs. Gaat u voor drie, vier of meer gangen? Kiest u voor bijvoorbeeld erwtenfluweel met pancetta of voor gegrilde kreeft? Wilt u longhaas met kokkels en snijbiet of gaat u toch voor Texels lam met rozemarijnsaus en doperwtencrème?

Dit kan dan per persoon neerkomen op een totaal van bijvoorbeeld:

  • Een 3-gangendiner voor 4 personen varieert van € 50,50 t/m € 78,50.
  • Een 5-gangendiner voor 6 personen varieert van € 47,50 t/m € 80,00.
  • Een 6-gangendiner voor 8 personen varieert van € 57,75 t/m € 89,75.

Bijkomende kosten zijn: wijnarrangement (indien gewenst), kilometervergoeding en eventuele parkeerkosten. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wijnarrangement

Wij rekenen af per geopende fles en er gaan gemiddeld zes glazen uit een fles.

Bij witte wijn komt dit neer op € 2,85 t/m € 7,50 per glas. De laatste is dan ook een Pinot Gris "Burg Premier Cru" 2008 van Marcel Deiss uit Bergheim.

De rode wijn begint bij € 2,75 en loopt op tot € 14,50 per glas, maar het laatste is dan ook wel een Bourgogne "Clos de Marechal Premier Cru" 1999 van Faiveley uit Nuits St. Georges.

Kilometervergoeding

U betaalt voor alle gereden kilometers vanuit Alkmaar postcode 1827 naar leveranciers en uw huisadres vice versa € 0,29 per kilometer. De eerste 20 van alle gereden kilometers zijn voor onze rekening. Tevens worden alle eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.

Betaling- en annuleringsvoorwaarden.

Door betaling van het vaste starttarief van € 150,00 reserveert u de datum van uw thuisdiner. Het overblijvende gedeelte betaalt u minimaal 14 dagen voor aanvang van het diner. Eventuele prijsafwijkingen worden op de dag zelf verrekend. Annuleren kan kosteloos tot 15 dagen voor aanvang van het thuisdiner.

  • Bij annulering 13 t/m 9 dagen voor aanvang diner zal 50% van het starttarief aan u in rekening worden gebracht of verrekend.
  • Bij annulering 8 t/m 4 dagen voor aanvang diner zal 75% van het starttarief aan u in rekening worden gebracht of verrekend.
  • Bij annulering 3 dagen t/m de dag van het diner, wordt het volledig overeengekomen bedrag, verminderd met eventuele nog niet gedane inkopen, in rekening gebracht of verrekend.